Deze Pristine NikeCourt Air Zoom Ultrafly Grass is binnenkort vrijgegeven | Foro

dfhfgjfgjhgk Jul 15 '17
De nike air max 2017 krijgt deze zomer een nieuwe en klassieke kleurweg in de vorm van wit en zwart. De schoen is voorzien van een luchtversterkte Flymesh bovenkant met een vormgegeven schroefdraad, pluche kraag en flexibele kussens die wit worden gekleurd met zwarte accenten op de swooshes, veters, voering en buizen op de midsole. Een full-length Air Max-eenheid voltooit de look helemaal. Zoek deze kleurenweg van de Nike Air Max 2017 bij selecte Nike-winkels en online vandaag. Zorg ervoor dat u onze Air Jordan 6 Low GS Mint Foam hub pagina nu bezoekt voor de laatste release informatie van de schoen en up-to-the-minute updates en afbeeldingen.


De grote zomer voor de nike air max 1 gaat verder met een andere release zoals het Air Max 1 Jewel dat de grootste fans van de schoen voelt nostalgisch, de terugkeer van de "Skulls" -grafiek. Terug in 2007 zijn twee Air Max 1 colorways geïnspireerd door de lopende legende Steve Prefontaine vrijgegeven, en hoewel de schedelgrafiek die op de tong van deze nieuwe zwart-zwarte kleurweg staat, een beetje anders is, zal het zeker Air Max 1 aficionados herinneren aan de vorige ' Skulls "sneakers.There is nog geen woord als deze nieuwe Air Max 1 Premium in zwart leer en suède met chroom accenten eigenlijk de vorige" Skulls "-pakketten verwijzen of niet, maar geniet van een volledige voorstelling van de kleurrijke kleurenweg hier, en Blijf op de hoogte van Sneaker News voor verdere details en verwacht ze in begin september in de winkels.


Vroeger aangeboden in Loyal Blue en gebouwd voor Clay courts, wordt de nikecourt air zoom ultrafly geïntroduceerd in een nieuwe kleurenbaan die is ontworpen voor de snelle gras tennisbanen. Het is een schone, witte afwerking, waarbij het model wordt gedefinieerd door een leerlaag bovenaan Die de ultieme ondersteuning biedt, terwijl Flywire-kabels een vergrendelde pasvorm creëren die helpt om uw voet in de hand te houden. Ze houden een full-length aandrijfplaat voor maximale responsiviteit, evenals Zoom Air units voor lichtgewicht kussen, Voor optimale tractie.